El Club Ciclista Campclar supera la pandèmia

Segona temporada de l'equip elit sub23 sota les sigles d'MP Group i en la represa del calendari competitiu al complet. Molts canvis a la plantilla amb el convenciment de ser protagonistes dins el pilot estatal. També de recuperar la potencialitat social de la històrica entitat tarragonina.

Es tracta de l'MP Group, que va començar el cap de setmana passat a Don Benito una Copa d'Espanya de 12 proves i revifada després de les múltiples cancel·lacions del 2021 per la crisi sanitària. Els tarragonins compten amb 13 ciclistes, sis d'ells locals i nou acabats d'aterrar.

Gairebé cada setmana hi haurà una parada en què el futur més esperançador del ciclisme s'aplegarà en la mateixa carretera. Entre ells, l'històric Club Ciclista Campclar, que ha manté un pressupost similar al del curs anterior, 50.000 euros. Això el situa a l'equador del rànquing econòmic de l'especialitat.

És el segon any com a MP Group per deixar definitivament enrere les històriques tonalitats verdoses i tan característiques durant proves com la Clàssica Xavi Tondo, que ja no forma part del calendari de la Copa d'Espanya. I hi ha motius per confiar en l'equip d'enguany sota la batuta de l'exesportista professional, Francesc León.

L'aspecte social i formatiu vol reforçar-se al Club Ciclista Campclar, que compta amb prop d'una trentena de representants de categoria màster, també quatre ciclistes femenines i diversos nois que aspiren a reforçar la plantilla principal.

La meta d'aquí a dos anys és completar totes les categories, de dalt a baix; també organitzar una excel·lent Cursa de Santa Tecla, inèdita des del 2019.

La següent cita de la Copa d'Espanya elit sub23 se celebrarà aquest diumenge a Múrcia.