Demanen presó permanent per a les acusades de la mort d'un nadó a Torreforta

La secció segona de l'Audiència de Tarragona jutjarà a partir de dilluns una dona i la seva mare acusades de llençar el nadó de la primera, acabat de néixer i quan encara era viu, dins d'un contenidor al barri tarragoní de Torreforta.

Els fets es remunten entre març i abril de 2020 i el cadàver de la nena encara no ha estat localitzat. L'escrit de la fiscalia considera que els fets constitueixen un delicte d'assassinat amb l'agreujant de traïdoria, a més de parentiu.

Segons aquest, la noia es va voler desfer del nadó acabat de néixer amb l'ajut de la seva mare, en un pla preconcebut per ambdues acusades, de 20 i 42 anys respectivament.

Així, després que la noia intentés matar el nadó tot just després de néixer, la seva mare el va agafar i el va llençar a un contenidor de les escombraries. Les dues acusades es troben en presó provisional des de l'abril del 2021 i s'enfronten a una pena de presó permanent revisable i a una indemnització de 7.000 euros. El judici es durà a terme amb jurat popular.