TAC12 emetrà, en directe, la rua del Carnaval de Tarragona

La Televisió Pública del Camp de Tarragona portarà el Carnaval de Tarragona a les cases. TAC12 emetrà en directe la Rua de l'Artesania que se celebrarà el dissabte 26 de febrer. Serà el plat fort d'un Carnaval sense la gala de la Disfressa d'Or, tal com van decidir les 25 comparses participants d'una rua que no tindrà caràcter competitiu. Tot i aquestes limitacions, el consistori confia que es mantindrà l'essència de la festa.

Un dels plats forts previs a la rua serà el nou Ball de Màscares. Una proposta inspirada en les glamuroses reunions socials de la cort francesa del segle XV que es durà a terme a la Casa Miret el dijous 24.

Rua carnaval 2022

El Darrer Polvo és una de les altres novetats d'aquest Carnaval. Es tracta d'una guerra de farina modernitzada amb pintura en pols Holi que es durà a terme el diumenge 27 a la plaça Corsini. Tots els actes estaran presidits per un Rei i una Concubina poc ortodoxos i que formen part de la Colla la Bóta.

Els primers actes del Carnaval seran la tradicional presentació del Ninot, la Ninota i la Bóta el dimarts 22 a la Font i l'Entrada a la Ciutat del Rei Carnestoltes i la Concubina l'endemà.