La infermeria dificulta el final de primera fase del TGN Bàsquet

Entre cotons: així afrontarà el desenllaç de la primera volta de Copa Catalunya el TGN Bàsquet, que ha perdut els últims tres partits i que pateix quatre absències. No és la millor situació per desplaçar-se a la pista del Roser, un dels rivals més durs.

Laura Pascual, Laia López, Carla Díaz i Irene Fernández no podran jugar i tampoc han treballat els dies previs. Això dificulta la qualitat dels entrenaments del TGN Bàsquet i la preparació d'un partit exigent contra el Roser, segon classificat i en plaça de permanència directa.

Aquesta fita és ja inaccessible per a les liles que, després de caure contra CB Valls, Ploms Salle i Igualada, procuraran capgirar el rumb per no deixar enrere les sensacions notables de bona part de l'actual temporada. Malgrat no rendir al nivell desitjat pel tècnic, la lectura esperançadora és que el TGN Bàsquet mai perd la cara al rival, fins i tot quan perd.

Les del Sagrat Cor han guanyat set de les 13 jornades disputades i en tenen tres per davant abans d'obrir la lligueta per la permanència on tothom partirà amb les mateixes possibilitats perquè no s'arrossegarà cap resultat previ.

Neila vol ser competitiu contra el Roser, però especialment busca el mode d'aprofitar el camí recorregut fins ara, independentment de les importants absències. L'anada va ser per al TGN Bàsquet.

La lligueta de començament de Copa Catalunya s'acabarà el 6 de març i el Roser-TGN Bàsquet es disputarà aquest diumenge a les 11 hores.