J.J. Miguel, contra el passat

Un dels noms propis del derbi entre CBT i CB Valls és el de J.J Miguel, que viurà des del cantó blau un partit que, històricament, ha afrontat com a visitant. Els tarragonins arriben, sobre el paper, en millor dinàmica. El pivot veterà recorda, però, que dissabte pot passar qualsevol cosa al Serrallo.

J.J. Miguel va patir en primera persona les últimes derrotes del Club Bàsquet Valls sobre el parquet del CBT. Sense duel la temporada anterior, la darrera etapa de coincidència a l'EBA va ser de domini absolut per als de Berni Álvarez. Aquesta tendència pot canviar en qualsevol moment, malgrat que els vallencs encadenen dues punxades i els tarragonins, quatre resultats positius.

Jota és una de les grans alegries del bàsquet local aquest curs, ja que als 40 anys viu una segona joventut: s'ha aprimat i ha acceptat un rol canviant amb el CBT com a complement del joc interior, ara reforçat per l'arribada de Ferran Torres: ell sempre sumarà jugui més o jugui menys. I està jugant molt bé.

12 victòries en 15 jornades i 9 en 14, el balanç de CBT i Valls, respectivament. Els locals disposen de marge per a l'error i els visitants es quedaran al límit si cauen aquest cap de setmana. El CBT - CB Valls el narrarem en directe a TAC12 dissabte des de les 19 hores.