El tauró anirà a Menorca

Ferran Torres serà la gran novetat de l'Es Castell - CBT, que podrà seguir-se exclusivament per l'streaming de TAC12l'streaming de TAC12 i el canal de Youtube de la Televisió Pública del Camp de Tarragona.canal de Youtube de la Televisió Pública del Camp de Tarragona. de la Televisió Pública del Camp de Tarragona.

El veterà pivot de l'Hospitalet de l'Infant, que ha obert així una nova etapa al Serrallo, implementarà la reduïda rotació dels de Berni Álvarez (9-3), que pateixen diverses baixes per COVID i també per lesió. L'any va començar bé amb una victòria que va trencar el mal final del 2021. Però l'Es Castell (4-7) té talent i quilòmetres a les cames per sorprendre i emportar-se els punts en joc.

Els dos primers períodes de l'anada van ser una tortura per a la jove plantilla cebetista i fins que la tendència va capgirar-se des del tercer quart. L'estat físic de totes dues plantilles no serà el mateix i les incògnites són abundants, ja que la privacitat no permet definir com n'és de greu l'afectació esportiva. L'Es Castell va ajornar el seu últim compromís i no competeix des del 19 de desembre. Pel cantó visitant no hi seran, segur, David Fernández, Joan Guixens i Orion.

L'Es Castell - CBT començarà diumenge a les 12 hores i el narrarem en directe a través del web, i també el perfil de Youtube de TAC12. Serà el primer cop que la tele del territori desdobla els continguts 'online' i de la TDT per respondre a l'heterogènia demanda de l'audiència.