El TGN Bàsquet recupera Laia López el primer partit com a local de l'any

La tornada de l'aler pivot Laia López és l'alegria del cap de setmana independentment de quin sigui el resultat del TGN Bàsquet - Joventut Les Corts. Víctor Neila comptarà així amb un efectiu inèdit des de l'última jornada de la temporada anterior.

La primera fase de la Copa Catalunya encara ha de definir-se completament, almenys pel que fa a les liles. Queden set jornades i el TGN Bàsquet és quart amb un balanç de 6-3, dues victòries per sota de la zona de permanència directa i tres per sobre del Joventut Les Corts que, passi el que passi ja, haurà d'afrontar la lligueta per la salvació.

Que hi hagi equips amb més o menys aspectes en joc les setmanes vinents no hauria de ser providencial, creu el cos tècnic lila. És a dir que no hi haurà un sol partit còmode.

El TGN Bàsquet va guanyar per un sol punt a la pista del Joventut Les Corts i competirà a casa per primer cop des del novembre. Les tarragonines van sumar, la data anterior, contra el Cornellà. Les barcelonines, en canvi, van ajornar el seu duel i no entren en acció des del 18 de desembre.

El TGN Bàsquet - Joventut Les Corts es jugarà aquest diumenge a les 17.45 hores.