TDX-2022

Ferran Torres torna un altre cop al CBT

No és la primera vegada, però sí que és la més sorprenent. El pivot Ferran Torres és la sorpresa de l'hivern del CBT. Als gairebé 34 anys, obre així la seva cinquena etapa al Serrallo després de deixar l'equip el curs anterior per decisió pròpia.

El gen competitiu prima i Ferran Torres és el reforç de luxe per al CBT de Lliga EBA, provinent del CB Cambrils, de Tercera Catalana. Va ser ell qui va decidir posar punt final a l'etapa al Serrallo per motius personals: volia abaixar el ritme per dedicar més temps al seu entorn i no córrer majors riscos físics.

Perquè ell mai ha "après" a jugar al 99% ni a deixar de ser exigent amb sí mateix. La setmana vinent complirà 34 anys i, poc abans, encetarà la desena campanya, algunes intermitents, a Tarragona.

Va incorporar-se el curs 2008-2009 a la LEB Plata i va marxar cedit al CB Vila-seca d'EBA la temporada següent. Del 10 al 21 no va moure's del costat de Berni Álvarez a excepció de la campanya 17-18, a les files del Granada.

cbt 20 ferran

L'estiu del 2020, però, ja va marxar del CBT per acabar reapareixent a l'octubre. L'últim cop que va vestir-se de blau va ser l'1 de maig del 2021 i en la final per la permanència a la Plata contra Zentro Básket: 16 punts, 6 rebots i un adéu gris, excessivament discret, perquè no va voler protagonisme i perquè la lleu escletxa oberta en la porta de tornada no va desaparèixer mai.

Ferran serà una alternativa de primer nivell de cara ja a diumenge i en la visita a la pista de l'Es Castell. Descarregarà de minuts el també pivot Orion; o literalment el rellevarà quan el nord-americà necessiti descans o sigui baixa.

El de l'Hospitalet de L'Infant deixa Cambrils amb dobles dígits anotadors de mitjana en 8 jornades i amb l'anhel de sentir-se un altre cop important, ara a una EBA que tan bé coneix.

Ferran és la segona sorpresa del CBT els últims temps, ja que el base David Fernández va reincorporar-se a finals de l'any passat per alternar la primera plantilla amb el filial. El CBT és colíder de l'EBA i Ferran, malgrat l'extens hisorrial de lesions, un guanyador nat que vol ser, com sempre, el factor diferencial a pista.