Els Bons Comerç TGN generen gairebé dos milions d'euros

200 establiments adherits, 95.000 bons bescanviats, una compra mitjana de gairebé 60 euros i un impacte econòmic de més d'1,75 milions. Són les xifres que demostren l'èxit de la campanya dels Bons Comerç TGN que va impulsar l'Ajuntament des de mitjans d'octubre fins a finals d'any.

Els bons es van finançar amb 500.000 euros de les arques municipals i han tingut un impacte econòmic més d'un 15% superior al previst.

La Cambra de Comerç i la Via T han estat clau per assegurar el bon funcionament de la campanya. L'èxit de la seva aliança amb l'Ajuntament dona peu a un ampli ventall de possibilitats col·laboratives.

Bons comerç activitats

La valoració del sector comercial ha estat molt positiva, segons una enquesta de la Via T a una cinquantena de botiguers. Es calcula que els establiments van augmentar al voltant d'un 15% les vendes amb comparació a períodes anàlegs. A més, la campanya també ha entrenat els comerciants en l'ús de les noves tecnologies.

La regidoria de Comerç condiciona la repetició de l'experiència dels Bons Comerç TGN a l'aprovació dels pressupostos. Tanmateix, anuncien que aviat es programaran activitats de dinamització de l'espai públic en la línia de la vintena que s’han impulsat durant la campanya.