Mèdol presenta la seva programació per aquest 2022

El Centre d'Arts Contemporànies Mèdol ha presentat la nova programació per aquest 2022. Aposta per combinar propostes consagrades amb joves talents, la majoria de producció pròpia. Una nova etapa que enceta el projecte Mèdol i que ha celebrat l'alcalde Tarragona, Pau Ricomà.

La programació arrenca amb el festival ExtincióFest, amb una doble exposició a les Golfes de Casa Canals i activitats musicals, performatives i poètiques. L'activitat expositiva es combinarà amb un nou cicle, Espais Crítics, situat en el nou espai L, que inclourà sis exposicions de petit format d'artistes joves locals, la primera mostra es podrà veure també ja aquest dissabte.

La programació també compta amb projectes educatius com la residència creativa a TikTok en què diverses artistes actuaran i interactuaran a través d'aquesta xarxa social. També seguiran les col·laboracions a entitats com el festival REC.

I amb la voluntat d'arribar a altres espais, l'acció artística com la dansa i performances es veuran en diversos racons de la ciutat com a la plaça del Fòrum o al Mercat.