CBT - Sant Cugat (78-65)

Primer partit del 2022 i victòria d'un CBT (9-3) que, tot i les baixes, acaba així amb la ratxa de dues derrotes seguides a la Lliga EBA per col·locar-se de nou en zona d'accés a la fase per pujar a Lliga LEB Plata.

Papereta incòmoda la dels de Berni Álvarez, que han competit sense els lesionats Víctor Vinós i David Fernández i amb Ousmane i Ferran Millan a mig gas després d'una setmana amb absències constants.

El resultat és clar i just, però amaga la inconsistència inevitable d'un CBT que requereix major ritme, aspecte que ha d'anar recuperant amb el pas de les jornades. L'inici ha estat bo, però el Sant Cugat (4-8) s'ha enganxat abans del descans per marxar cap a vestidor un punt per sobre i que ha basat el seu joc ofensiu en Rafa Melgarejo (14 punts), Pau Truño (14) i Josep Crespo (13). 

Els rampells en positiu del tercer període, on l'electrònic s'ha decantat cap al color blau de manera insalvable per als visitants, han sentenciat una tarda amb quart i últim període sense rellevància. Els 23 punts i 5 rebots de Dani Tugores han estat els números més rellevants de l'inici de la segona volta d'un CBT on cal fer menció especial per al veterà J.J. Miguel, autor d'11 punts i 7 rebots.

Els tarragonins aprofiten la punxada del CB Valls i recuperen la segona plaça a tan sols un triomf del líder, El Olivar. La fase regular seguirà diumenge vinent a la pista de l'equip menorquí de l'Es Castell (12 hores). 

Parcials: 23-15, 12-23, 29-12 i 14-15.

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2219386