Les rebaixes perden força

Lluny queden aquells temps en què cada 7 de gener els clients feien cua a les portes de les botigues per trobar alguna ganga. El període de rebaixes s'ha anat desdibuixant i repartint per tot el calendari fins al punt que molts comerços ja han estat oferint descomptes durant la campanya de Nadal.

Altres, especialment la petita i mitjana empresa, han optat per mantenir les dates indicades a la legislació catalana, que marca el període de descomptes entre el 7 de gener i el 6 de març. Des de l’Associació de comerciants de la Via T de Tarragona creuen que hi haurà un bon ritme de vendes, especialment durant aquest primer cap de setmana.

Rebaixes2

El sector encara aquesta campanya amb optimisme després de veure com la temporada nadalenca tancava amb unes xifres més que satisfactòries. No obstant això, alguns comerços més petits ja fa temps que veuen com la venda per internet els va guanyant terreny.

La bona climatologia de la primera jornada de rebaixes ha propiciat que nombrosos compradors s'apropin als principals punts comercials de la ciutat, on es poden trobar descomptes de fins al 60%.