Els centres cívics ajuden a descarregar el certificat COVID

Des d'un matrimoni argentí resident a Tarragona que a casa no aconsegueix completar els passos per obtenir el certificat per poder visitar una filla a l'estranger a causa d'un error del sistema, fins a un altre matrimoni que no s'en surt amb les diferents contrasenyes necessàries per a completar el procés.

Aquests són només dos dels exemples de les desenes d'usuaris que s'acosten aquests dies als Centres Cívics de Tarragona, en aquest cas el de Sant Pere i Sant Pau, en la recerca d'ajuda per a obtenir un document necessari per a diferents accions del dia a dia.

Des de la Xarxa de Centres Cívics tarragonina valoren la resposta positiva que té una iniciativa destinada a facilitar l'acció a aquells que més ho necessiten.

SATISFACCIÓ ENTRE ELS USUARIS

I l'objectiu s'acompleix, ja que els usuaris reben amb gran satisfacció l'ajuda proporcionada pel personal del centre. En molts casos reconeixen que ells es veuen superats per les exigències del sistema establert.

OBERTS FINS NADAL

El projecte s'allarga de moment tota la setmana vinent amb hores obertes cada dia en diferents centres com els de Sant Pere i Sant Pau, Bonavista i Sant Salvador, disponibles sense reserva prèvia.