El nou carril bici ja uneix els campus universitaris de Tarragona

Des del Campus Sescelades, al costat de Sant Pere i Sant Pau, fins al Campus Catalunya, primer i més enllà enllaçant amb la Plaça Imperial Tarraco i l'estació d'autobusos. Aquest és el recorregut de dos quilòmetres i mig que a, partir d'avui, es pot dur a terme amb seguretat en qualsevol vehicle de mobilitat personal.

Un nou carril que compta amb senyalització pròpia al llarg de gairebé tot el recorregut, i que permetrà a partir d'ara una reorganització necessària al centre de la ciutat per a una millor convivència entre vehicles.

PRIMER PAS PER A UNA XARXA MÉS ÀMPLIA

Una iniciativa que l'Ajuntament vol que s'estengui ara als Barris de Ponent a través del pont de l'avinguda de Roma i cap al Serrallo amb la segona fase del carrer Pere Martell. Tot en una estratègia que qualifiquen d'imprescindible en el context de millora de la sostenibilitat actual.

REDUIR ELS DESPLAÇAMENTS EN COTXE

La iniciativa d'unir els dos campus universitaris la va fer arribar fa temps la mateixa URV al consistori amb l'objectiu de reduir els alumnes i personal  que s'hi desplacen en cotxe, i que, calculen, suposen una quarta part de la comunitat universitària.

POSSIBLE PENALITZACIÓ

Uns treballs que han tingut un pressupost de gairebé 500.000 euros, la meitat finançats pels fons europeus FEDER. Des del consistori s'estudia ara si el retard en les obres, que haurien d'haver estat acabades fa un mes, pot constituir alguna penalització per a l'empresa adjudicatària.