Els comuns reclamen més concreció per aprovar el pressupost

La possible aprovació dels pressupostos de Tarragona per al 2022 apurarà terminis fins als darrers dies de l'any. És així perquè l'acord entre el govern municipal i el grup municipal favorit per a aconseguir-ho, En Comú Podem, encara està lluny de signar-se.

Un dels aspectes més rellevants per als comuns passa per la despesa social, que diuen ha de passar del 18% actual al 20. En aquest sentit, creuen que l'augment aprovat en el pressupost de l'Institut Municipal de Serveis Socials, un 5% més que enguany, és només un primer pas.

NEGOCIACIONS SENSE COMENÇAR

Tot i l'optimisme moderat expressat pel govern en la presentació de les línies mestres dels comptes, des del comuns assenyalen que encara estan per conèixer les concrecions d'uns números que diuen encara han d'entrar en fase de negociació. 

CIUTADANS RECLAMA INFORMACIÓ DELS COMPTES

Una negociació que altres grups de l'oposició com Ciutadans creuen brilla per la seva absència. Des de la formació manifesten que no estan en posició de valorar uns comptes dels quals només coneixen un esbós difós a través dels mitjans i reclamen el govern que informi a tots els grups dels seus detalls com abans millor.