El REC ja roda


El Teatre Tarragona va tornar a gaudir del cinema, aquest dimecres, amb l'inici de la 21a edició del Festival REC. La cineasta catalana Neus Ballús va ser la primera gran protagonista del certament, amb la projecció de la seva darrera pel·lícula, 'Sis dies corrents', una proposta que relata una setmana a la vida dels tres treballadors d'una petita empresa de lampisteria als afores de Barcelona. 

Tres personatges reals que combinen la comèdia i la narració de la seva realitat en un film que, segons la seva directora, encaixa perfectament amb l'esperit del festival tarragoní.

D'aquesta manera, engega novament un REC que enguany bat el rècord d'estrenes projectades, amb vint títols que es veuran per primer cop a Tarragona. Una proposta que torna a arribar envoltada de les circumstàncies que imposa la pandèmia, però amb la voluntat de continuar oferint grans dosis culturals a la ciutat.

L'Antiga Audiència prendrà, a partir d'aquest dijous, el protagonisme com a escenari principal de la trentena de propostes presencials que es combinaran amb la vintena que s'ofereixen a través de la plataforma Filmin.