Mitja x 30

Tan sols vuit persones han disputat totes les edicions de la Mitja Marató de Tarragona. Dos d'ells són el Rubén Sáiz i el Jordi Ortega, que compliran així diumenge la trentena experiència local.

Repetim trobada un any després perquè la del 2020 va ser estranya: una mitja marató virtual que, això sí, va permetre el Ruben Saiz i el Jordi Ortega adaptar el recorregut al seu gust. Ara recuperem l'essència de les curses populars, l'ambient amb la sortida única a l'Anella Mediterrània.

És la Mitja, és la de sempre, la dels 30 anys de Tarragona i d'un grup minúscul d'irreductibles que no han fallat mai.

MITJA INTERIOR 25 NOVEMBRE

Fa 30 anys, imaginar una recta d'escalfament interior com la de la pista de Campclar hauria estat ciència-ficció. Parlem aquí perquè plou tot el que ha de ploure abans de la cursa. Ells són llicenciats de la Mitja i deixen caure algun consell per als debutants. 

El 2022 canviarà el circuit, amb detractors i defensors perquè hi ha tants gustos com atletes.

L'organització ofereix 120 dorsals amb la reobertura d'inscripcions fins abans d'aquest dijous a la mitjanit. Així, el total de participants de la Mitja i la 10K superarà les 1.600 persones. El començament i la meta, a la recta de l'Anella, diumenge a les 10 hores.