El Sagrat Cor no veu derrotes des del maig

Si el TGN Bàsquet tanca la primera volta de Copa Catalunya amb victòria, mantindrà intactes les opcions de garantir la salvació per la via ràpida. Les de Víctor Neila segueixen invictes al seu pavelló, on nou cauen des de fa mig any.

L'últim cop que Tarragona va contemplar un resultat negatiu del TGN Bàsquet va ser a meitats de maig d'aquest 2021. Des d'aleshores tot són victòries. La bona línia del curs anterior s'ha mantingut l'actual. Ara bé, les liles van caure a domicili a Gramenet el cap de setmana anterior, la segona derrota com a visitants.

Guanyar o perdre contra el Grup Barna no suposarà accedir o no a la fase d'ascens a Lliga Femenina 2, tampoc aconseguir la salvació a la categoria més important del país. Però sí que seria deixar ben clar el que potser ja tothom sap a Copa Catalunya, que el TGN Bàsquet pot vèncer davant qualsevol oponent.

La derrota a Gramenet per tan sols dos punts va fer mal, però és una mostra de la dificultat constant d'una Lliga en què els favorits no sempre compleixen els pronòstics.

Les liles signen un balanç de 5 a 2, tan sols una victòria per sota del segon, l'Igualada. Les dues millors no tan sols tancaran la permanència aviat, també accediran a la ronda per pujar a Lliga Femenina 2. El TGN Bàsquet considera que l'èxit s'ha de cultivar en els partits de Tarragona, l'única manera d'acabar al capdavant de la taula.

El Grup Barna, per la seva banda, continua invicte i encapçala en solitari la classificació.