Raül: almenys un de dos

2 punts de 12 possibles són els que ha aconseguit el Nàstic com a visitant: xifres d'equip que pateix per descendir. No és el cas de Raül Agné i els seus, immaculats al Nou Estadi on sumen tantes victòries com partits disputats, cinc.

Tercer a la taula i tan sols per darrere del Vila-real B i l'Atlètic Balears, el Nàstic disposa de dos punts de marge respecte al primer club que quedaria fora del "playoff" per ascendir a Segona i afronta un tram de calendari relativament còmode perquè passarà pels camps del Sevilla Atlètic i el San Fernando, cuer i quinzè, respectivament.

El filial només ha sumat un triomf i va ser lluny del seu estadi. Sembla el moment idoni per canviar la tendència negativa dels tarragonins fora de casa.

Prudent Agné, que "tan sols" demana emportar-se tres dels pròxims sis punts, però coherent davant les dificultats patides fins ara cada vegada que juga sense la seva afició. És, potser, la necessitat de canviar el xip amb un sol resultat positiu que confirmi la capacitat de la plantilla de ser regular en qualsevol indret i davant qualsevol rival.

Una Primera RFEF en què la igualtat és la tònica predominant a excepció del Vila-real B, líder en solitari i que no coneix encara la derrota.