Tarragona s'omple d'activitats paral•leles als Bons Comerç TGN

Tarragona s'ha convertit en un gran parc temàtic per un cap de setmana. La regidoria de Comerç, en col·laboració amb les de Cultura i Mobilitat, han omplert la ciutat de color amb més d'una vintena d'activitats per a tota la família.

Castells inflables, circuits de bicis, una simultània d'escacs i, fins i tot, una cercavila amb zepelí han estat només algunes de les propostes. La iniciativa es fa coincidint amb l'entrada en funcionament dels Bons Comerç TGN. Una campanya que ha estat rebuda amb els braços oberts per compradors i comerços.

Escacs

Més enllà dels vals de descompte, les activitats programades han cercat revitalitzar la ciutat després de la tradicional baixada de visitants post Santa Tecla. A més, la coincidència amb l'aixecament de la gran majoria de restriccions pandèmiques ha convertit la iniciativa en una celebració de la normalitat.

TAC12 tampoc ha faltat en aquesta gran festa ciutadana. El carrer Unió ha estat el lloc escollit per dur a terme el càsting per a l'anunci de Nadal de Tarragona. Des de l'Ajuntament no es descarten campanyes similars a la dels Bons Comerç TGN de cara als mesos vinents per impulsar, per exemple, el teixit cultural de la ciutat.