El favorit de la Superlliga 2

És, possiblement, el millor partit que es pot contemplar a la Superlliga 2. El Volei SPiSP rep el Barça al pavelló Salou Centre. Els tarragonins volen continuar invictes i els blaugrana, la revenja per la derrota en la final de la Lliga Catalana.

Que el Volei SPiSP sigui el vigent campió de Catalunya no serveix de referent de cara al pròxim partit contra el Barça, ara ja a Superlliga 2. L'espectacular triomf per 3 a 2 a Sabadell és aigua passada i tots dos equips han evolucionat per assolir l'estat òptim per a la fase regular. Guanyar contra un acabat de descendir va suposar una gran alegria per als de Vlado Stevovski, però no ofereix cap mena d'avantatge aquest cap de setmana. Al contrari, pot estimular el rival.

Els cooperativistes destaquen per la joventut i el Barça, per disposar d'un grup experimentat, molts d'ells a la màxima categoria del voleibol. Dos projectes ben diferents, però que són, sobre el paper, favorits per estabilitzar-se a la part capdavantera de la classificació.

volei 9 octubre

I fins ara cap dels dos ha perdut: dos triomfs dels locals i un dels visitants, que van descansar la jornada anterior. El 2-3 del Volei SPiSP contra el Natació Sabadell, un acabat de pujar serveix d'avís: els blaugrana no donaran cap treva a l'oponent

Serà el segon compromís del Volei SPiSP a Salou i a l'espera de l'acabament de les obres al pavelló de Tarragona. El derbi català contra el Barça començarà aquest dissabte a les 20 hores.