"Peix de Tarragona, tot un gust", la nova campanya per fomentar-ne el consum

El seitó, la gamba vermella o el lluç són només algunes de les varietats de peix que es poden trobar a la costa de Tarragona. Per tal de promocionar-ne el consum, Tarragona Impulsa s'ha aliat amb diversos actors de la ciutat com la Confraria de Pescadors, el Port, ESPIMSA o l'Associació d'Empresaris de l'Hostaleria.

El resultat d'aquesta acció transversal és la campanya "Peix de Tarragona, tot un gust", que reconeixerà amb un distintiu els establiments que venguin el producte.

Peix tarragona octubre 2021

Des de la Confraria de Pescadors se celebra la iniciativa. Tot i això, demanen que s'aixequi la prohibició de pescar tonyina per controlar-ne la població. D'altra banda, també exigeixen que s'instaurin controls de qualitat després que el peix surti de la llotja per assegurar que el consumidor no és enganyat sobre la seva procedència.

Paral·lelament a la campanya de promoció es faran showcookings al Mercat Central, els dies 22 i 29 d'octubre, i es programaran activitats familiars al Museu del Port, el 19 i 26 d'octubre i el 16 de novembre. Totes les propostes tindran el peix i el sector pesquer de Tarragona com a protagonistes.