La Lliga del Serrallo

El CBT no jugarà un partit d'EBA com a visitant fins al 30 d'octubre perquè els retocs de calendari provoquen que afronti ara el segon dels tres partits seguits a casa. Una oportunitat, sobre el paper, d'incrementar la confiança dels més joves.

El Martinenc serà el següent obstacle dels de Berni Álvarez a Tarragona, el tercer de la fase regular d'una Lliga EBA perfecta, fins al moment, amb dues victòries convincents contra Sant Cugat i Es Castell.

I un dels aspectes més profitosos de la bona imatge i els excel·lents resultats és que l'heterogènia plantilla del CBT s'ha mostrat eficaç contra dos oponents completament diferents, un d'ells de molta experiència i qualitat com l'Es Castell. Segueix superant pantalles el renovat CBT.

Preocupa guanyar, però es prioritza l'aprenentatge com a fil conductor d'un grup de jugadors que és ja present i pot ser futur al Serrallo, seu gairebé "permanent" de l'EBA perquè aquest cap de setmana també viurà bàsquet, i el següent, en el segon i tercer duel seguit davant l'afició. Bona opció per incrementar l'entesa entre socis i jugadors contra un Martinenc que tampoc coneix la derrota encara.

Víctor Vinós no arribarà a temps al partit i afronta ja el desenllaç de la recuperació del genoll per abastar el ritme físic dels seus companys. El CBT-Martinenc es disputarà dissabte a les 19 hores.