No passa res

La primera derrota del Nàstic aquesta temporada ha de ser un estímul i no pas una preocupació. Jugar ben aviat, divendres, i davant l'afició, també rema a favor d'un equip que no perd la confiança en el projecte: el camí és llarg.

Un motiu més per guanyar l'Alcoià aquesta jornada, l'ensopegada al camp del Castilla, la primera del curs, també de Raül Agné a la banqueta del Nàstic. Tard o d'hora havia d'arribar algun mal resultat, però això no té per què esborronar els grana, solvents en totes les línies de joc i a prop de sumar alguna cosa de profit del seu pas per l'estadi Alfredo Di Stefano.

El calendari és benèvol amb el Nàstic perquè permet que competeixi un altre cop a casa, on fins ara ha aconseguit els sis punts possibles en joc. També perquè avança la jornada 5 a divendres en l'inici del cap de setmana futbolístic a la Primera Federació. Els tarragonins són sisens amb set punts de dotze possibles i l'Alcoià en té vuit, en places de "playoff" per pujar a Segona Divisió.

Duel de vells coneguts, el Nàstic-Alcoià, perquè també van creuar-se la campanya anterior en la segona fase de la temporada i en l'últim partit com a local de Toni Seligrat. Dies abans de la desfeta a Eivissa, els locals van imposar-se per 1 a 0.