La Terrasseta i el concert de la TGN Big Band, propostes amb èxit de les festes de Santa Tecla

Amb les entrades exhaurides en tan sols dues hores, el grup tarragoní  SecondTrast i més tard el menorquí Rudymentari i el col·lectiu Ganjanights omplien de música reggae i ska des de primera hora de la tarda de divendres al parc Saavedra.

El festival La Terrasseta enguany compleix 10 anys i ho celebra recuperant el seu esperit amb La Terrasseta Meets Jamaica i La Terrasseta feminista amb actuacions, tallers, xerrades i foodtrucks. També s’ha programat cinema a la fresca. A més, el festival ha apostat per espectacles de circ.

Un cartell que abraça diversitat d’estils enfocats sobretot al públic familiar. Propostes socials i culturals programades fins dimarts dins les festes de Santa Tecla.

foto concert tgn big band

I la TGN Big Band també està de Festa Major. Ho va celebrar amb un concert al teatre Tarragona amb la participació de cantants locals com Jordi Freixa, Ramonet Domènech, José Granadero, Chus Cano i Oriol Grau que durant anys han pujat dalt dels escenaris. Amb aquestes veus el públic va poder gaudir d’un concert clàssic de festa major.