Castilla - Nàstic (2-1)

El Nàstic no és invencible, de la mateixa manera que cap equip a l'exigent Primera RFEF. Raül Agné pateix així la primera derrota com a tècnic grana, a domicili i al camp d'un intens i talentós filial del Reial Madrid.

Vist el rendiment d'avui, s'entén que l'entrenador consideri el Castilla com a filial més dur de la categoria, amb taules suficients per batallar com veterans i emportar-se els tres punts contra un Nàstic menys afortunat que altres ocasions. Dos moviments en l'onze inicial amb l'aposta per Jannick i Carbia en el lloc de Ribelles i Pedro

Els grana no van generar perill clar fins al minut 27 i a través de Pablo, que control·la dins l'àrea rival, però topa amb un defensor. La jugada continua per arribar a peus de Fullana en segona línia, amb el mateix destí que el seu company d'equip.

Què hauria estat del partit si Fran Carbia hagués aprofitat el clamorós error del porter, Luis López, que reacciona de pressa per refusar el xut del davanter de Sant Pere i Sant Pau en l'ocasió més clara del migdia.

Del grana al blanc perquè poc després, al 38', Santos habilita per dalt Aranda, que connecta un cop de cap perfecte dirigit al segon pal de Manu Garcia, que no arriba a temps per a l'aturada. El Castilla de Raúl té gairebé tanta competitivitat com la del seu tècnic en època de futbolista.

L'entrada de Bonilla al descans va funcionar fent possible el gol de la jornada: olímpic des del cantó dret i amb l'ajut, una altra vegada, de Luis López. Quedaven quaranta minuts per buscar el triomf o fer bo el punt de l'Alfredo Di Stefano. Però, ni una cosa ni l'altra, ja que l'alegria va dur ben poc. Vuit després, el mateix Aranda la col·loca a la perfecció des de la frontal per avançar un altre cop els madrilenys. Mig gol, això sí, és de Peter, superant defensors i assistint el seu company.

Van ser els pitjors moments del Nàstic, que va reaccionar a les acaballes amb accions aïllades d'homes com Ballesteros i Quintanilla. Va ser també la primera ensopegada de l'etapa d'Agné a Tarragona, que el deixa amb set punts de 12 possibles poc abans de rebre divendres l'Alcoià al Nou Estadi.

Foto: Real Madrid Castilla