CBT - CB Salou (91-106)

El campió de la fase inicial de la Lliga Catalana EBA es decidirà la setmana vinent en el derbi entre CB Valls i CBT. Si guanyen els blaus, hi haurà triple empat i caldrà definir la taula mitjançant el bàsquet "average" global.

Passi el que passi, però el CB Salou ha escrit una nova plana en la seva història perquè és el primer cop que s'imposa al CBT al Serrallo. La igualtat ha estat màxima fins a la pròrroga, en què els de Jesús Muñiz han passat per damunt dels locals amb un parcial de 2-17: la diferència en el marcador definitiu és també el màxim avantatge del CB Salou durant el partit i contra un CBT que ha arribat a dominar per onze punts durant el segon quart. 

Ha estat un derbi emocionant, amb alternances i on el joc ofensiu s'ha imposat clarament a les defenses amb un marcador que, molt possiblement, veurem ben poc durant la temporada. El cansament ha passat major factura al CBT, que ha disposat del neerlandès Yoeri Hoexum com a màxim anotador de l'equip 22 punts.

cbt 11 setembre

Pel cantó groc, mentrestant, Gonzalo Baltà ha estat sensacional amb 29. En total, vuit jugadors, sumant els dos equips, han signat dobles dígits en atac.

El Joana Ballart acollirà dissabte que ve (19 hores) l'últim duel de la lligueta entre els vallencs i els de Berni Álvarez. El CB Valls arribarà amb un +3 en el seu balanç particular. El CBT arrossega 15 punts negatius i el CB Salou, +12. 

Si el CB Valls s'imposa, es classificarà per a la fase final. Si ho fa el CBT, tant tarragonins com salouencs poden ser líders depenent de si la victòria és o no superior als 27 punts.

Parcials: 21-22, 20-15, 25-22, 23-30 i 2-17. 

Estadística del partit:

https://www.basquetcatala.cat/estadistiques/2021/613cfe41a4d427060f794597