L'administració de la plaça Corsini de Tarragona passa de repartir 2,5 milions a només 125.000

 

Confusió en el segon premi de la Grossa de Nadal que ha caigut a la ciutat de Tarragona. En un primer moment Loteries ha notificat a l’administració tarragonina situada a la Plaça Corsini, que havia repartit 21 dècims del número 51.244 premiat amb aquest premi, després de celebrar-ho com toca ha arribat una notificació on deia a l’administració que només havia venut un dècim.

Eren el voltant de les deu del matí quan ha sortit el segon premi de la Grossa de Nadal, el número afortunat ha estat el 51.244 i el premi, de 125.000 euros per cada dècim ha caigut molt repartit en diversos llocs de l’Estat i un d’aquests ha estat Tarragona. L’administració número 21 de la ciutat, Cal Pantxo, situada a la Plaça Corsini era un dels punts on s’havia venut aquest número. El propietari i la gerent de l’administració estaven contents però encara no sabien quants dècims havien venut. Fins que ha vingut un representant de la delegació de Loteries i els ha confirmat que havien venut 21 dècims d’aquest número, per tant havien repartit 2 milions 625 mil euros. És llavors quan l’eufòria i la festa s’ha desfermat sota una gran expectació mediàtica.

Però l’alegria ha durat poca estona. Des de Loteries els han enviat un correu on els deia que només havien venut 1 dècim d’aquest segon premi i no 21 com els havien dit al principi. La imatge de cares d’eufòria ha passat a ser una imatge de cares llargues.

La persona afortunada amb aquest dècim, que el va comprar per màquina, no s'ha deixat veure per l'administració. Tampoc se sap si és algú de Tarragona o d'algun altre indret, el que segur sabem és que avui estarà més content.