Aparcar a Tarragona, més barat

 

L'Ajuntament de Tarragona vol fomentar la rotació de vehicles estacionats al centre de la ciutat i és per això que ha reduït la tarifa diària dels seus aparcaments municipals i privats. Estacionar durant tota una jornada en aparcaments municipals com el de la plaça Imperial Tàrraco, el Saavedra o el que es troba a l'Avinguda Catalunya té un preu màxim diari de quatre euros amb cinquanta cèntims, un euro més barat que fins ara.

En canvi, estacionar el vehicle als pàrquings de la plaça de la Font, el Balcó del Mediterrani, la Rambla Nova o la Pedrera, gestionats per empreses privades, costarà sis euros per jornada. El principal objectiu amb què neix aquesta campanya és fomentar el comerç i el turisme a la ciutat.

a2

Els nous preus ja fa unes setmanes que s'apliquen. És el cas de l'aparcament de la plaça Corsini, gestionat per Espimsa. Malgrat la incertesa de la situació actual causada per la pandèmia, des del Mercat Central valoren positivament la nova tarifació reduïda. De fet afirmen haver notat un cert increment en l'ús del seu aparcament, però confien en la nova campanya de promoció per acabar de fomentar aquests equipaments.

a1

L'Ajuntament ha presentat una campanya de promoció per donar a conèixer a la ciutadania les noves tarifes d'estacionament.