El Nàstic afrontarà un inici de competició complicat

Inici de calendari exigent al qual s'haurà d'enfrontar el Nàstic en la seva estrena a la nova primera RFEF. Segons el calendari que s'ha sortejat aquest dimarts a Las Rozas, els de Raül Agné començaran amb un dels desplaçaments més llargs de tota la competició, desplaçant-se fins al camp de l'Atlètico Saluqueño gadità l’últim cap de setmana d’agost.

L'estrena a casa serà una setmana després amb tot un clàssic del futbol català els darrers anys, rebent al Nou Estadi a un Barça B que tornarà a lluitar amb els granes per a aconseguir una plaça d'ascens. I no serà l'únic filial amb el que s'hauran de veure les cares els granes només començar perquè la setmana següent visitarà Tarragona el filial del Betis i en el quart enfrontament el Nàstic visitarà l'altre gran filial d'aquest grup 2, el Reial Madrid Castilla.

Altres dates destacades seran la visita a un dels recents descendits i etern rival dels tarragonins, el Castelló a la jornada 8, o el desplaçament al maleït camp del Llagostera a finals de la primera volta, a la jornada 17.

La competició, que deixarà l'equip campió amb l'ascens assegurat a la Segona Divisió, es tancarà el 29 de maig amb el desplaçament al camp de l'Alcoià, amb qui el Nàstic ja va lluitar en la segona fase de la temporada passada amb l’accés al play-off en joc.

Un play-off que enguany jugaran els equips classificats entre la segona i la cinquena posició dels dos grups la primera quinzena de juny en una seu única per determinar.