El PSC no descarta una moció de censura a Ricomà

Els socialistes diuen que no és la seva prioritat, però que estudiarien obrir converses amb els comuns per constituir un govern alternatiu. Una situació a la qual s'arribaria si el que qualifiquen "d'espectacle dantesc", les negociacions per ampliar el govern, acaba amb un executiu únicament d'Esquerra i la CUP que, creuen, portaria al límit una ciutat ja paralitzada per l'actual govern.

En aquest sentit, Sandra Ramos ha fet una crida al grup encapçalat per Carla Aguilar a no continuar acceptant el que ha qualificat de desgreuges constants dels seus socis de govern.

DOS ANYS D'OPORTUNITATS PERDUDES

Per als socialistes, el balanç del govern Ricomà és d'una manca de lideratge i de planificació cap al futur de la ciutat alarmant i que està creant una gran decepció en la ciutadania.

Els socialistes centren aquestes mancances en temes com els serveis socials, la planificació en temes com el turisme o la reactivació econòmica o la creixent inseguretat que diuen estan patint els ciutadans. Per tot això han tornat a reivindicar-se com a única formació capaç de dotar a la ciutat d'un govern estable.