Nou episodi de violència a la Part Alta de Tarragona

Missatge de tranquil·litat el que ha llençat aquest dimecres l'Ajuntament de Tarragona després de l'apunyalament d'un jove extutelat al carrer Salinas de la Part Alta de la ciutat, que va acabar amb l'agredit ingressat en estat greu a l'hospital Joan XXIII tot i que no estem per la seva vida.

L'atacant va fugir del lloc i els Mossos d'Esquadra van començar una recerca que encara no ha dut a la seva detenció. Els fets van ocórrer a quarts de nou del vespre a pocs metres d'una plaça de la Font plena a vessar i el consistori els emmarca en una discussió entre els dos joves, allunyada de les baralles multitudinàries ocorregudes setmanes enrere.

Una problemàtica que des del govern han admès que preocupa i que està en l'agenda dels cossos policials els quals abordaran la qüestió en la propera Junta Local de Seguretat programada per la setmana vinent. 

UN CENTENAR DE JOVES EXTUTELATS A TARRAGONA

Tot i això, remarquen que la problemàtica no es pot resoldre només amb actuacions policials, sinó que cal abordar-la des de la situació en què es troben aquests joves, un centenar a tota la ciutat.

En aquest sentit, els dos protagonistes de l'incident d'aquest dimarts formaven part del projecte Sense Sostre 360, engegat per la Generalitat de Catalunya i que engloba a una trentena d'aquests joves per dotar-los d'eines com l'habitatge o la inserció laboral, tot i que l'agressor l'havia abandonat per pròpia voluntat fa unes setmanes. És per això, que el consistori reclama ajuda a la resta d'administracions per afrontar la situació.

DIJOUS, JUNTA DE PORTAVEUS

Des de l'equip de govern també han mostrat la seva voluntat d'escoltar i prendre nota de les aportacions de tots els grups municipals en un tema que han qualificat un problema de ciutat. Ho faran en la Junta de Portaveus de dijous de la setmana vinent