Tarragona forma a les escoles conductors de patinets

Les aules dels alumnes de batxillerat de La Salle Tarragona s'han transformat aquest dilluns en les d'una autoescola, però amb els patinets elèctrics com a únics protagonistes.

L'objectiu, conèixer la normativa referent a aquests vehicles i els aspectes bàsics de la seva conducció. I de la teoria a la pràctica a les mateixes instal·lacions del centre, per tal d'experimentar situacions reals que es poden trobar en qualsevol carrer de la ciutat.

MANCA DE FORMACIÓ REGLADA

I és que la implementació d'aquests vehicles en la mobilitat de Tarragona, siguin privats o de lloguer, preocupa el consistori. És per això que es vol arribar als més joves als mateixos centres educatius en els pròxims mesos. Una informació que creuen bàsica, sobretot a manca d'una formació reglada.

Una jornada de formació molt ben rebuda pel centre i pels seus alumnes, ja que els ha permès conèixer aspectes tant normatius com d'ús dels patinets que no tenien en compte fins ara.

Les accions formatives s'estendran a inicis del curs vinent a gairebé tots els centres escolars  i durant l'estiu es duran a terme en diferents punts de la ciutat oberts a persones de qualsevol edat.