El carrer Pere Martell serà el primer amb carril bici del centre de Tarragona

De tres a dos carrils de circulació de vehicles i dos carrils per a bicicletes entre els cotxes aparcats i la vorera. Aquest serà el resultat de l'actuació que ha començat aquest dilluns al carrer Pere Martell i que ha de convertir aquesta via estratègica del centre de la ciutat en la primera que comptarà amb carrils per a vehicles de mobilitat personal.

La seva implementació es fa coincidint amb el necessari asfaltat del carrer i es durà a terme en dues fases. La primera, aquesta setmana i entre la plaça Imperial Tarraco i la cruïlla amb Ramon y Cajal; la segona, més endavant fins al carrer Reial.

Una implementació en aquest punt de la ciutat que des del consistori defensen que no és casual i que forma part de la idea global de millora de la mobilitat a tota la ciutat.

En aquest sentit, Pere Martell ha de servir per unir el nou carril bici educatiu amb el qual ja existeix a tota la façana marítima en terrenys de l'Autoritat Portuària.

LES OBRES DEL CARRIL EDUCATIU TAMBÉ AQUESTA SETMANA

Un nou carril bici educatiu les obres del qual també començaran aquesta setmana i es preveu que s'allarguin fins a quatre mesos.

Uns treballs que començaran per unir el Campus Sescelades i la plaça Imperial Tarraco i que tenen un pressupost global de 450.000 euros, dels que l'Ajuntament només n’aportarà una tercera part. Així serà després d'aconseguir una subvenció de la Generalitat per finançar-ne la resta.