El Teatre Tarragona tanca de nou

La temporada de primavera al Teatre Tarragona s’ha acabat en sec. L’Ajuntament ha decidit suspendre els espectacles programats i tancar de nou l’equipament per precaució després de detectar problemes estructurals al fals sostre del vestíbul i zones de pas.

Un estudi hi ha trobat els mateixos defectes de construcció que l’any 2019 haurien provocat el despreniment que va afectar el fals sostre de la platea i que ja va obligar a tancar l’equipament per actuar-hi. Igual que llavors, el consistori exigirà responsabilitats jurídiques a l’empresa i al director de l’obra.

La setmana vinent s’iniciaran els tràmits per actuar d’emergència i solucionar el problema. Es farà amb la voluntat de poder reobrir portes a la tardor. De fet, la representació de la trilogia de Shakespeare programada per aquest cap de setmana es traslladarà a la tardor.

D’altra banda, les obres restants de la mostra de teatre jove, que s’havien de representar la setmana que ve, es traslladaran al Teatre Metropol. El tancament també afectarà l’entrega dels premis Ones Mediterrània, que també viatjarà al Metropol. L’únic acte programat al Tarragona que mantindrà data i emplaçament serà el cicle de TeclaSmit, que es representa a la caixa escènica del teatre amb el públic entrant per la part de darrere de l’equipament, que no està afectada per problemàtica.