De Llagostera a Sanlúcar de Barrameda

Sorpresa federativa. La flamant Primera RFEF no es repartirà en dos grups de nord i sud: el Nàstic jugarà , principalment, amb els rivals mediterranis i els andalusos. També amb el filial del Reial Madrid.

Quan tots donàvem per fet que el Nàstic viatjaria contínuament pel nord peninsular, perquè així ho va deixar entreveure la Federació en els passos previs abans de configurar la pròxima temporada, finalment Tarragona competirà contra rivals molt coneguts, com la resta de catalans i l'Andorra, i amb altres completament desconeguts en època contemporània.

En aquest darrer sac afegim els sis andalusos, entre ells els filials del Betis i el Sevilla, i amb desplaçaments tan llargs com els d'Algesires, Sanlúcar de Barrameda, la Línea de la Concepción, San Fernando i Linares. Alguns d'ells, clàssics de l'antiga Segona B, i molts d'ells especialment durs al seu estadi.

DDR Peça Composició grups Primera RFEF 2021 2022

No tan llunyans ni desconeguts seran els passos pels camps de l'UCAM Múrcia, l'Alcoià, l'Atlètic Balears, el Vila-real B i el Castelló, ja que tots ells s'han vist les cares amb els tarragonins entre la categoria de plata i la de bronze.

El segon equip del Reial Madrid Castilla de Raúl González i l'Albacete, acabat de baixat, completaran el grup 2 del Nàstic, on hi haurà també la resta de veïns habituals amb el Barça B com a oponent, sobre el paper, més dur.

És a dir que la divisió s'ha fet d'est i oest i no pas de nord a sud. Dividits en dues lliguetes de 20 integrants, tan sols pujaran directament els campions. Les altres dues places d'ascens sortiran d'una promoció que aplegarà en seu única els classificats entre la segona i la cinquena posició.

El Nàstic disposarà de 24 fitxes, 23 més un tercer porter, i haurà de destinar un mínim de 8 per a futbolistes menors de 23 anys.

ELS DOS GRUPS DE LA PRIMERA RFEF

ok llista 3 juny