Els comuns ratificaran dilluns el seu veto a Junts per Tarragona

Si no hi ha sorpreses de darrera hora, l’assemblea d’En Comú Podem de Tarragona aprovarà dilluns mantenir el veto a Junts per Tarragona i sortir del govern municipal, si Esquerra tanca un pacte amb la formació de Dídac Nadal per governar.

Així ho ha confirmat a TAC12 l’exdiputada de la coalició al Parlament i membre de la direcció nacional de Podem, Yolanda López. Referma la postura de les direccions de les dues formacions de què no es pot tancar un pacte de ciutat amb un grup municipal que té una visió antagònica de les polítiques progressistes que s’han seguit fins ara. Una visió que, creu, comparteixen tant els militants tarragonins com els regidors que formen part del grup municipal

DARRERA CRIDA A ESQUERRA

Des de Podem Catalunya valoren positivament les polítiques que s’han dut a terme en els dos darrers anys de govern municipal i tornen a fer una crida a Esquerra perquè aposti per un govern clarament progressista, que sí podria incloure l’entrada de la CUP.

En el cas que finalment els comuns surtin del govern municipal, aposten per fer una oposició que asseguri la continuïtat de les polítiques d’esquerres i de progrés fetes fins ara.