El CBT no descarta la Plata

El club estudiarà qualsevol opció que pugui aparèixer en forma de vacant a la categoria, situació habitual cada temporada. Els blaus consideren que la millor manera de promocionar el talent local és jugant a lligues de primer nivell.

I si el descens del CBT fos només una mala estona patida a la pista amb solució els mesos vinents? No seria pas el primer cas d'equip que se salva als despatxos de la mateixa manera que n'hi ha que pugen sense la pilota en joc. Des de l'entitat admeten que l'opció no és descartable, també que encara no s'ha treballat res al respecte.

Ara bé com a millor classificats dels descendits, si depèn d'ells, prefereixen seguir a la LEB Plata que no pas caure a l'EBA malgrat les dificultats arrossegades durant tota la campanya.

Fa just un any que el CBT va ascendir com a campió de grup de l'EBA i sense fase posterior arran de l'aturada per la pandèmia. Les lesions, els brots de COVID i el poc potencial pressupostari van dificultar el dia a dia de l'equip, que va baixar en l'eliminatòria definitiva contra el Zentro Basket.

El president aprova amb nota el rendiment de jugadors i cos tècnic, i creu que el més profitós per al creixement del planter és que el primer equip jugui a la Plata.

ferran

Els del Serrallo no han negociat encara la seva renovació, però compten amb Berni Álvarez. Molt més difícil es planteja la continuïtat de Ferran Torres, impossible.

La direcció esportiva no insistirà un curs més per convèncer el pivot, que deixarà el bàsquet d'alt rendiment després de tretze anys.