L'Estat invertirà cinc milions pel traspàs de carreteres a Tarragona

Els mesos vinents es farà efectiva la segona fase del traspàs de titularitat de carreteres urbanes a l'Ajuntament de Tarragona per part del Ministeri de Transports. Al contrari de la primera fase, executada el mes de juny del 2019, aquesta arribarà acompanyada d'una important inversió per part del govern espanyol.

En total seran al voltant de cinc milions d'euros destinats a dos projectes principals. Per una banda l'adequació de l'antiga N-340 fins al límit amb Altafulla on es construirà un nou carril bici i es millorarà tant l'estructura de la via, amb la construcció de noves rotondes, com l'enllumenat de la mateixa.

Per altra banda, s'actuarà en el pont del Francolí de l'avinguda Roma, que s'ampliarà per a donar cabuda a un nou carril bici i a un altre exclusivament per vianants. Des de la subdelegació del govern a Tarragona destaquen la importància d'un acord beneficiós per a la ciutat.

340 4 MAIG

Un acord pendent de la signatura del conveni  que també valoren des del consistori tarragoní. Creuen que aquestes actuacions suposaran un salt endavant molt important per a la mobilitat, sobretot per enllaçar el centre amb Llevant i Ponent.

Tot i que també està damunt de la taula, aquest paquet d'inversions no contemplarà, de moment, la instal·lació de pantalles acústiques en alguns trams urbanitzats de l'autovia A-7.