La Brigada de Colors, un nou camp de treball a Tarragona

La direcció general de Joventut ha anunciat la posada en marxa d'un nou camp de treball per a joves a Tarragona. Tindrà per escenaris el Serrallo i la Part Baixa i servirà perquè nois i noies d'arreu del país puguin viure en primera persona la professió de ser muralista. El camp de treball començarà el 14 de juliol i durarà dues setmanes.

Joves entre 14 i 17 anys seran productors del seu propi mural teixint sinergies amb diverses iniciatives autòctones. Des de l'Ajuntament esperen que el projecte, La Brigada de Colors, tingui continuïtat en el temps.

mural1212121

Els camps de treball de la demarcació han rebut xifres de participació semblants a les que van tenir el 2019. Es recuperen els 12 projectes que hi havia al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre com els de Valls, Altafulla i Torredembarra. A més se n'afegeixen dos més, a part del de La Brigada de Colors.

Les activitats es duran a terme amb grups reduïts de 12 i serviran per millorar la salut mental dels participants després d'un any complicat. A Catalunya es duran a terme prop de 50 camps de treball, que tindran lloc durant els mesos d'estiu. Amb aquests s'espera recuperar la normalitat en el lleure i promoure l'activitat cultural.