La Diputació de Tarragona reformula la Biennal d'Art

La Diputació de Tarragona fusiona els actuals premis de pintura i escultura de la Biennal d’Art en un únic guardó. D’aquesta forma, la institució convocant amplia l’abast del premi obrint el ventall d’obres que s’hi poden presentar. La Biennal d'enguany admetrà obres de qualsevol estil que s’emmarqui dins del concepte actual de les arts visuals, independentment de la seva disciplina. Una manera d’apropar el premi al paradigma artístic contemporani, més pluridisciplinari. 

Així, els premis Tapiró de pintura i Julio Antonio d’escultura s’unifiquen en un únic guardó valorat en 6.000 euros. Hi haurà també dos accèssits de 3.000 euros i 600 euros per a les deu obres seleccionades per a l’exposició de la biennal al Museu d’Art Modern, que enguany tindrà lloc al setembre. El canvi de bases també buscar ampliar l’interès d’artistes de tot l’Estat.

Els artistes interessats podran presentar el projecte de les seves obres a partir del 17 de maig i fins al 18 de juny. Ho podran fer de forma telemàtica. Les bases del premi es poden consultar a la web de Museu d’art Modern de la Diputació de Tarragona.