El Casal de Riuclar reobre la grada per acomiadar l'EBA

Primer partit de l'ADT Torreforta amb públic al pavelló i última jornada de la fase regular de la Lliga EBA a la recerca de la que seria, també, la primera victòria del conjunt de Ponent. El descens ja és matemàtic i el conjunt de Rafael Padín vol anar un pas més enllà de la setmana passa a Saragossa quan va fregar el triomf contra l'Olivar. Les contínues aturades ja previstes al calendari provoquen que l'ADT Torreforta no jugui a casa des de fa gairebé dos mesos i en la disputa del derbi contra el CB Valls.

La següent i darrera opció d'oferir una alegria a la parròquia tarragonina es produirà davant el Castelldefels, segon classificat i pendent de quin serà el seu rival en la ronda de quarts de final per pujar a la LEB Plata. Riuclar mereix que el rendiment sigui de nota alta per dir adéu a una campanya sense cap triomf, de moment, en dotze jornades.

Nacho Condés és l'única absència segura per lesió després de dies complicats pels compromisos acadèmics de part de la plantilla. El Casal de Riuclar habilitarà 102 seients, el màxim establert per la normativa basada en la capacitat total del recinte. L'ADT Torreforta-Castelldefels començarà dissabte a les 17 hores.