Nàstic - Lleida Esportiu (1-0)

El Nàstic referma el lideratge de la Segona B gràcies també a la derrota de l'Andorra i té peu i mig a la primera fase d'ascens a Segona Divisió gràcies al gol de Fran Carbia al minut 2 de partit. Queden tres jornades i els grana disposen de cinc punts d'avantatge respecte al primer dels rivals quedaria fora del tall, això sí, amb un partit més.

Marc Trilles ha ocupat la baixa de Jesús Rueda al darrere mentre que Oliva, Carbia i Pedro Martín han estat els escollits com a referents ofensius locals després de tres empats seguits en Lliga. Justament Carbia ha aconseguit l'únic gol i assistit per Tienza i després d'una pilota iniciada des del córner (2'). El Lleida Esportiu s'ha vist obligat a ser més ambiciós, però no ha generat perill clar a la porteria de Suárez en la primera meitat.

nas 7 març ok

Carlos Albarrán de falta (68') i Javi Bonilla des del punt de penal (70') han disposat de les ocasions més clares per al Nàstic topant amb Pau Torres, el porter dels de la Terra Ferma. Més enllà d'un remat de Raúl a manca de sis minuts, el Lleida Esportiu, amb presses classificatòries perquè el tren del "playoff" s'allunya,  no ha estat capaç d'aproximar-se amb claredat a la porteria tarragonina. 

Un Nàstic líder en solitari amb un partit menys i tres punts més que l'Andorra, que ha perdut al camp del Badalona (1-0). Els de Toni Seligrat passaran la setmana vinent pel camp del Llagosteria on poden sentenciar matemàticament l'ascens a Primera RFEF i l'accés a la ronda inicial d'ascens a Segona Divisió.