Els sindicats critiquen la criminalització del 8-M

UGT i CCOO tornaran a sortir al carrer aquest dilluns coincidint amb el 8 de març. Denuncien una criminalització de les mobilitzacions convocades i creuen que aquestes són més necessàries que mai per les conseqüències de la pandèmia en la precarització laboral de les dones.

El sindicats majoritaris reivindiquen la necessitat d'una mobilització important el proper dilluns 8 de març davant dels intents de criminalització del moviment que diuen es fan des de diferents partits i que es viralitzen a les xarxes socials. Creuen que durant els darrers mesos ja s'han dut a terme diferents mobilitzacions, sempre complint amb totes les garanties sanitàries.

Una mobilització, la d'aquest proper dilluns, que qualifiquen de necessària per les conseqüències de la pandèmia. Així apunten a les  xifres de precarització de les professions més feminitzades i l'alt nombre de dones han hagut de deixar de banda totalment o parcial la seva jornada laboral, un 22 per cent a tot Catalunya.

A Tarragona la mobilització sindical se centralitzarà en una concentració a les 12 del migdia a la Plaça de la Dona Treballadora i el suport a altres convocatòries fetes per diverses plataformes feministes.