Un triomf en set intents contra el Lleida Esportiu

El clàssic català de la Segona B. El Nàstic pot sentenciar el passi a la primera fase d'ascens si supera diumenge el Lleida Esportiu al Nou Estadi. Un triomf que deixaria contra les cordes un rival incòmode per als grana l'última dècada.

El Nàstic només ha guanyat un dels últims set enfrontaments contra el Lleida Esportiu, just l'any de l'últim ascens a la Segona Divisió, el curs 2014-2015 i a les ordres de Vicente Moreno. Des d'aquell solitari gol de Pablo Marí, tres derrotes i tres empats, l'últim d'ells en la primera volta quan els de Toni Seligrat van desaprofitar l'avantatge inicial de 0-2.

NAS 4 MARÇ

Cert és que tots dos conjunts són favorits permanents a l'ascens, però de moment la dinàmica tarragonina és molt superior a la lleidatana amb 29 i 22 punts, respectivament. Queden quatre jornades i la victòria del Nàstic despenjaria el rival directe, pressionat des de fa dies per la dinàmica irregular de resultats. Amb les pors ha de saber jugar l'equip local.

El curs anterior, el de la tornada a la Segona B, el Lleida Esportiu va vèncer al Camp d'Esports i va rascar un punt de Tarragona. La resta de duels són anteriors a l'última etapa del Nàstic al futbol professional. Els grana són líders amb la mateixa puntuació que un Andorra amb un partit més. El Badalona seria el primer equip que quedaria fora de la primera fase per pujar cinc punts per sota del líder.