El CBT - L'Hospitalet, dissabte a TAC12

El derbi català l'explicarem aquest cap de setmana i en directe al Bàsquet en Joc. Serà una final anticipada per la salvació a la LEB Plata entre dos equips de la part baixa. Abans, demà mateix, els blaus juguen a la pista del Navarra i el club fa una crida a la calma i la confiança: ja van sis derrotes consecutives.

No hi ha res perdut quan queden nou jornades de fase regular i amb el CBT igualat amb la zona de "playout" i a un triomf de diferència de les places de salvació directa a la Plata. Encadenar tres setmanes amb doble compromís oficial ha passat factura a les cames tot i que, a la vegada, minuts de pista és just el que necessita la plantilla per recuperar el to previ a les aturades pels brots de coronavirus.

El partit de dissabte contra L'Hospitalet, a prop a la taula amb una derrota més, podrà seguir-se a TAC12 des de les 18.05 hores. Serà la segona prova de foc d'un calendari precedit per la visita de demà al vespre a la pista del Navarra, novè de la LEB Plata i quatre victòries per damunt.

Es tracta d'un dels partits cancelats al seu dia pels positius al vestidor del CBT, penúltim amb el mateix balanç que el cuer, el Jairis. La junta directiva mostra el seu suport a jugadors i cos tècnic, sense victòries des del 9 de gener.

Manu Vázquez i Dejan Bjelic no podran jugar aquest dimecres (20.30 hores) perquè encara no havien fitxat pel CBT quan va ajornar-se el partit