Volei SPiSP - Petrer (3-1)

El Volei SPiSP es refà del primer set en contra i capgira el marcador per continuar a tres punts de distància de les places de "playoff" d'ascens a Superlliga a manca de tres jornades per al final.  Un triomf que retorna els de Vlado Stevvoski al bon camí després de caure la setmana anterior a Torredembarra, dia en què va esgarrar-se la ratxa positiva de vuit jornades sense caure.

El Petrer buscava a Tarragona un bon resultat que garantís la seva permanència i que fins i tot l'afegís al llistat de candidats a pujar. Ha començat fort l'equip visitant, però els cooperativistes han vençut els dos següents sets, el primer d'ells amb major igualtat. El quart i definitiu ha tancat la victòria sense que s'escapés cap punt pel camí.

Elio Carrodeguas, autor de 20 punts, ha sigut el màxim anotador del Volei SPiSP, que dissabte vinent jugarà un altre cop a casa i contra el Muro, el penúltim. El València continua per davant com a segon de la Superlliga 2 després d'imposar-se a la pista del líder, el Mediterrani de Castelló, és a dir que cal seguir sumant i esperar una ensopegada del rival.

Sets: 22-25, 25-21, 25-17 i 25-22

Estadística del partit:

http://rfevb-web.dataproject.com/MatchStatistics.aspx?mID=7864&ID=70&CID=208&PID=104&type=LegList