Llum verda al condicionament de la carretera TP-2039 entre Tarragona i El Catllar

Les obres de condicionament del tram de carretera entre el cementiri del Catllar i l’N-340 a Tarragona permetran eixamplar la via, deixant els dos carrils de circulació amb 3 metres cadascun i vorals d’1 metre. També es farà més ample l’estructura sobre el Torrent Mas de la Creu i es farà un millor drenatge de la via. A banda, s’instal·laran i milloraran els elements de seguretat viària.   

L’objectiu és regular el trànsit i millorar la seguretat d’aquest tram de més de 4 quilòmetres que també preveu la construcció de tres rotondes. D’aquesta manera es millorarà l’accés a les urbanitzacions de Llevantina, Boscos de Tarragona i Monnars i també la intersecció al cementiri del Catllar.

El projecte té una inversió de més de 5 milions d’euros. L’ens supramunicipal intervindrà en aquesta via per l’alt índex de sinistralitat pel seu important ús.

Ara el ple de la Diputació de Tarragona hi ha donat llum verda i les obres s’iniciaran l’últim trimestre d’aquest any i tindran una durada d’un any i mig.

Canvia't al 39 a la TDT