CBT - Benicarló (64-72)

Nova derrota del CBT, ara contra un rival directe per la permanència a la LEB Plata. Els de Berni Álvarez són penúltims i no guanyen des del 9 de gener. El Benicarló, a més, s'allunya a tres triomfs de distància dels tarragonins, que dissabte passaran per la pista de l'Albacete, un dels oponents més forts de la categoria.

Ha començat bé el CBT, comandant l'electrònic durant tot el primer període i liderat per Kevin Coronel. El Benicarló ha escurçat diferències abansa del descans per capgirar la tendència a la represa tot i completar el partit amb només vuit efectius. La gran diferència estadística entre tots dos equips, el rebot: 26 locals i 39 visitants, onze d'ells de Nemanja Dordevic, que amb 16 punts ha sigut el màxim anotador dels de Castelló juntament amb Raimon Carrasco. Pel cantó dels de Berni Álvarez l'home més encertat en atac ha estat Jaume Zanca amb 17 punts.

La major regularitat del Benicarló ha impossibilitat que el triomf es quedi a Tarragona i dificulta el camí cap a la permanència d'un CBT que encara ha de completar deu jornades més de fase regular. S'esperava que aquest dijous s'incorporarés als entrenaments l'últim dels fitxatges de l'hivern, el pivot serbi, Dejan Bjelic. No serà pas així, en principi fins demà, per retards en els tràmits burocràtics per a l'arribada al país.

Parcials: 19-13, 18-23, 17-20 i 10-16

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2174056