Preocupació a Boscos després d'ocupar-se una casa a la zona

A Boscos de Tarragona no volen que una casa ocupada a la urbanització es converteixi en un focus d'inseguretat com el de Torredembarra. Des de les urbanitzacions de Llevant demanen més vigilància policial i alguns veïns ja aposten per la seguretat privada.

Aquest xalet situat al carrer Falciot és el que causa preocupació als veïns de Boscos de Tarragona. La casa és propietat de la immobiliària bancària Solvia, i, segons els veïns, va ser ocupada ara fa una setmana. Una ocupació que diuen no és nova, ja que l'immoble havia estat ocupat amb anterioritat, però denuncien que amb el nou decret aprovat pel govern espanyol ara el desallotjament dels seus ocupants serà més complicat. Reconeixen que fins a dia d'avui no s'han produït episodis d'inseguretat, però volen que s'actuï abans que l'immoble en pugui esdevenir un focus com en altres zones de la ciutat. És per això que es plantegen una concentració aquest proper cap de setmana.

Un desallotjament que des del consistori tarragoní també reconeixen que no és fàcil, però que treballen per a que aquests puguin ser els més àgils possibles .

SEGURETAT PRIVADA A CALA ROMANA

Pel que fa a la inseguretat que diuen pateixen els veïns de les urbanitzacions de Llevant, i que ha portat per exemple a una trentena de veïns de Cala Romana a contractar seguretat privada que patrulla pels carrers de la urbanització, el consistori ja treballa en la instal·lació de càmeres de videovigilància. Un projecte pressupostat amb 200.000 euros per a aquest 2021 i que ha de permetre controlar qui entra i surt de les diverses zones.

Una arribada de les càmeres, que hauria de ser una realitat a finals d'any, molt ben valorada per l'Associació de Veïns de Cala Romana. Des d'aquests respecten la decisió dels veïns que han contractat la seguretat privada però reclamen que sigui l'administració qui posi solució a la situació creada.